Huur mobiele app ontwikkelaars

De sociale impact van mobiele technologie is enorm, maak hier gebruik van

GemsDigitalMedia heeft een pool van innovatieve ontwikkelaars van mobiele apps te huur. Onze iOS en Android ontwikkelaars van mobiele apps brengen het idee van uw mobiele app in de praktijk.

Ontwikkeling van mobiele apps voor iOS en Android platforms

Huur native of hybride mobiele app ontwikkelaars in om competitief te zijn

De hedendaagse wereld is getuige van het tijdperk van mobiele apps. Sinds de revolutionaire opening van de Apple App Store in 2008 ziet de ontwikkelingsindustrie voor mobiele apps een exponentiƫle groei. Tegen 2008 zelf begon Android te concurreren met Apple iOS.

Onze ontwikkelaars van mobiele apps hebben een enorme ervaring met het ontwikkelen van native en hybride mobiele apps. Native mobiele apps worden ontwikkeld met behulp van Swift of Objective C voor iOS programmering. Voor native Android mobiele apps wordt Java of Python programmering gebruikt. Hybride mobiele apps worden gecodeerd met HTML5 programmering.

Onze ontwikkelaars en programmeurs van mobiele apps zijn cateringklanten van over de hele wereld. Huur mobiele app-programmeurs bij ons in om je concurrenten te verslaan. Onze ontwikkelaars en ontwerpers van mobiele apps gebruiken verschillende frameworks om het ontwikkeling proces te versnellen en de kosten van app ontwikkeling te verlagen.

Ons Betrokkenheid model

mobile-app-icon

Huur Dedicated Mobile App ontwikkelaars in

U kunt onze programmeurs voor mobiele apps maandelijks factureren. We sturen cv’s van enkele experts volgens de vereisten voor uw mobiele app ontwikkeling. U zet ervaren mobiele applicatie ontwikkelaars in een shortlist voor een Skype interview en selecteert vervolgens een of meer ontwikkelaars van applicaties op basis van uw tevredenheid.

hourly-icon

Huurexpert Mobile App ontwikkelaars op uurbasis

U stuurt uw aanvraag voor de ontwikkeling van mobiele toepassingen naar ons. Ons analyseteam citeert u het aantal uren dat het zal duren, samen met de uurtarieven. Na uw bevestiging gaan onze app ontwikkelaars aan het werk en voltooien ze de taak binnen het gestelde aantal uren en tekenen ze zich vervolgens af.

hire-team

Huur Mobile App Development Team in per projectbasis

U stuurt een ontwikkelingsvereiste voor mobiele apps; we analyseren het en sturen een prijsopgave met de prijs en de tijd die nodig is om af te melden. Na acceptatie van de offerte gaan we aan de slag en leveren we het ontwikkelingsproject binnen de opgegeven tijd af.

Waarom onze ontwikkelaars van mobiele apps inhuren

  • Onze mobiele ontwikkelaars hebben veel ervaring
  • Onze prijs kwaliteitverhouding is altijd hoger
  • Ons team voor kwaliteitsanalyse volgt niet alleen geautomatiseerde tests, maar ook een handmatig proces
  • Onze ontwerpers van mobiele apps zijn creatief en beschikken over veel bedrijfslogica en geven u een voorsprong op uw concurrenten
  • 24 uur per dag ondersteuning en diensten
  • Onze app-programmeurs brengen uw ideeĆ«n in realiteit
  • De beveiliging van uw bedrijfsgegevens is ons primaire doel
  • We werken voor uw tevredenheid

Klaar om met ons te werken?

100% Secure. Zero Spam