Huur iOS app ontwikkelaars

Hoogste inkomstenaandeel in de mobiele app industrie is van Apple iOS apps

Publiceer uw iOS apps in de Apple App Store voor iPhone en iPad apparaten, huur onze iOS app ontwikkelaars van GemsDigitalMedia. We hebben tal van app programmeurs en ontwerpers om uw iOS-apps te bereiken.

Breng je iOS appidee naar de realiteit

Native iOS App ontwikkeling in Swift programmeertaal en hybride in HTML5

GemsDigitalMedia biedt een pool van ervaren iOS app ontwikkelaars aan voor verhuur. Onze iOS ontwikkelaars ontwikkelen apps vanaf het begin van het ontstaan ​​van de App Store. Aanpassingsvermogen is de sleutel tot ons succes in de app ontwikkelingsindustrie.

Van Objective C tot de nieuwste versie van Swift programmeertaal, alles is mogelijk met onze iOS programmeurs. Onze iOS app ontwikkelaars volgen de richtlijnen van de App Store zodat deze zonder enige bug in de ontwikkelde app wordt gepubliceerd.

Niet alleen native, maar onze iOS app ontwikkelaars hebben ook expertise in de ontwikkeling van geavanceerde iOS apps. Onze iOS app programmeurs gebruiken ook frameworks en app ontwikkelingstools om de ontwikkeltijd en uiteindelijk de ontwikkelkosten van apps te minimaliseren.

Ons Betrokkenheidsmodel

ios-icon

Huur Dedicated iOS App ontwikkelaars

U kunt onze iOS app programmeurs inhuren op maandelijkse factureringsbasis. We sturen cv’s van enkele iOS experts volgens de vereisten voor uw mobiele app ontwikkeling. Je zet ervaren iOS applicatieontwikkelaars in een shortlist voor een Skype interview en selecteert vervolgens een of meer ontwikkelaars van applicaties op basis van je tevredenheid.

hourly-icon

Huur ervaren iOS app ontwikkelaars op basis van uurbasis

U stuurt uw iOS applicatieontwikkelings vereiste naar ons. Ons analyseteam citeert u het aantal uren dat het zal duren, samen met de uurtarieven. Na uw bevestiging beginnen onze iOS ontwikkelaars te werken en de klus te klaren binnen het gestelde aantal uren en vervolgens te ondertekenen.

hire-team

Huur iOS AppOntwikkeling Team in per projectbasis

U stuurt een ontwikkelingsvereiste voor iOS apps; we analyseren het en sturen een prijsopgave met de prijs en de tijd die nodig is om af te melden. Na acceptatie van de offerte gaan we aan de slag en leveren we het iOS ontwikkelingsproject binnen de opgegeven tijd af.

Waarom onze iOS ontwikkelaars inhuren

  • Onze iOS app ontwikkelaars hebben veel ervaring
  • Onze prijs kwaliteitverhouding is altijd hoger
  • Ons team voor kwaliteitsanalyse volgt niet alleen geautomatiseerde tests, maar ook een handmatig proces
  • Onze ontwerpers van iOS apps zijn creatief en beschikken over veel bedrijfslogica en geven u een voorsprong op uw concurrenten
  • 24 uur per dag ondersteuning en diensten
  • Onze iOS programmeurs brengen uw ideeën in realiteit
  • De beveiliging van uw bedrijfsgegevens is ons primaire doel
  • We werken voor uw tevredenheid

Klaar om met ons te werken?

100% Secure. Zero Spam