Huur Android App ontwikkelaars

Android heeft het grootste aantal gebruikers wereldwijd

Voor het publiceren van uw eigen Android apps op Android app ontwikkelaars van Google Play Store verhuur van GemsDigitalMedia. Onze Android appprogrammeurs en ontwerpers hebben expertise in het publiceren van bugloze Android apps.

Bug gratis Android App Publishing in de Google Play Store

Android app ontwikkeling met native Java programmering en hybride HTML5 programmering

Onze Android app ontwikkelaars hebben uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van mobiele apps. Onze Android ontwikkelaars hebben de mogelijkheid om uw iOS apps naar Android platform te porten met dezelfde look and feel en met dezelfde functionaliteiten. Onze ontwikkelaars van Android apps houden rekening met de verschillende Android apparaten.

Onze Android programmeurs gebruiken zowel Java programmeer  als Python programmeertalen voor de ontwikkeling van native Android apps. Voor hybride Android ontwikkeling gebruiken onze app ontwikkelaars HTML5 met hun volledige expertise en ervaring.

Onze ontwikkelaars van Android apps gebruiken verschillende tools en technieken om de ontwikkelingskosten van de app te verlagen. Het is de grootste uitdaging om een ​​bug vrije Android app te ontwikkelen, vanaf nu in de app ontwikkelgemeenschap. Onze Android app ontwikkelaars maken honderd procent bug vrije apps.

Ons Betrokkenheidsmodel

android-icon

Huur Dedicated Android App ontwikkelaars

U kunt onze Android app programmeurs op maandelijkse facturering basis inhuren. We sturen cv’s van enkele Android app experts volgens de vereisten voor uw mobiele app ontwikkeling. Je neemt ervaren Android ontwikkelaars voor een Skype interview op en selecteert vervolgens een of meer ontwikkelaars van applicaties op basis van je tevredenheid.

hourly-icon

Huur deskundige Android app ontwikkelaars in op uurbasis

U stuurt uw Android applicatie ontwikkelingsvereiste naar ons. Ons analyseteam citeert u het aantal uren dat het zal duren, samen met de uurtarieven. Na uw bevestiging beginnen onze Android ontwikkelaars te werken en de klus te klaren binnen het gestelde aantal uren en vervolgens te ondertekenen.

hire-team

Huur Android App Development Team in per projectbasis

U stuurt een ontwikkelingsvereiste voor Android-apps; we analyseren het en sturen een prijsopgave met de prijs en de tijd die nodig is om af te melden. Na acceptatie van de offerte gaan we aan de slag en leveren we het Android-ontwikkelingsproject binnen de opgegeven tijd af.

Waarom onze Android ontwikkelaars inhuren

  • Onze ontwikkelaars van Android-apps zijn zeer ervaren
  • Onze prijs-kwaliteitverhouding is altijd hoger
  • Ons team voor kwaliteitsanalyse volgt niet alleen geautomatiseerde tests, maar ook een handmatig proces
  • Onze ontwerpers van Android-apps zijn creatief en beschikken over veel bedrijfslogica en geven u een voorsprong op uw concurrenten
  • 24 uur per dag ondersteuning en diensten
  • Onze Android-programmeurs brengen uw ideeën in realiteit
  • De beveiliging van uw bedrijfsgegevens is ons primaire doel
  • We werken voor uw tevredenheid

Klaar om met ons te werken?

100% Secure. Zero Spam