iOS Applicatie Ontwikkeling Diensten

IOS Apps leveren voor uw bedrijf

GemsDigitalMedia is een iOS app ontwikkelingsbedrijf dat iOS apps ontwikkelt voor iPhone, Apple Watches en iPad apparaten. Onze iOS applicatieontwikkelaars hebben de ontwikkeling aangepast sinds de start van de Apple App Store in 2008.

iOS Ontwikkeling Diensten voor iPhone, slimme horloges en iPad apparaten

iOS apps voor een betere gebruikerservaring en het hoogste niveau van gegevensbeveiliging

Apple Inc. van Steve Jobs had een revolutie teweeggebracht in de ontwikkeling van mobiele applicaties door begin 2008 de App Store voor ontwikkelaars van mobiele apps te openen. Eerder was de ontwikkeling van mobiele apps een geheim proces. Apple opende en nodigde een ontwikkelaar uit om iOS-apps te bouwen en te publiceren.

Onze iOS app ontwikkelaars hebben een enorme ervaring met het ontwikkelen van apps voor bijna alle branches. Onze iOS ontwikkelaars zijn catering voor internationale klanten van het MKB en grote ondernemingen. Onze ontwikkelaars van iOS applicaties volgen complete richtlijnen van de App Store tijdens het ontwikkeling proces van de app.

Creatief app ontwerp en gebruiksvriendelijke functionaliteiten zijn onze kracht. Onze iOS ontwikkelaars bereiken de iOS app op zo’n manier dat deze kan worden weergegeven in de Apple App Store. We brengen het idee van uw iOS app in de praktijk. We bieden iOS app marketingdiensten om bij te dragen aan het succes van de app.

Aangepaste iOS apps volgens uw zakelijke vereisten

mobile-app-design-icon

iOS App Ontwerp

We ontwerpen aangepaste iOS apps volgens uw vereisten en gebruikerservaring. We analyseren het publiek en hun gedrag ten opzichte van een app en vervolledigen vervolgens het app ontwerp.

mobile-app-programming-icon

iOS app programmering om kosten te verlagen

Onze iOS programmeurs analyseren of hard coderen vereist is of dat een app ontwikkelingstool meer geschikt is voor de ontwikkeling.

mobile-App-play-store-icon

Gratis Bug Free iOS app naar de App Store

Om de ontwikkelingsproblemen te verminderen, ondergaan onze ontwikkelde iOS apps een krachtige kwaliteitstest. Na geautomatiseerde QA en een handmatige test, verzenden we naar de App Store voor een publicatie.

Waarom wij voor uw iOS app nodig hebben

  • 100% bug vrije iOS apps
  • Kosteneffectieve app ontwikkeling met behulp van de nieuwste tools en technieken
  • Jarenlange ervaring in de industrie
  • Effectieve strategie voor uw zakelijke app
  • Dag en nacht ondersteuning en onderhoud
  • Integratie van uw zakelijke app met big data
  • iOS app gegevensbeheer
  • Effectieve iOS app marketing

Klaar om met ons te werken?

100% Secure. Zero Spam