Android Applicatie Ontwikkeling Diensten

Zakelijke Android app voor een verticale groeimeter

Gems Digital Media is een gevestigd Android app ontwikkelingsbedrijf van de laatste vijf jaar. Onze ontwikkelaars van Android apps zijn goed thuis in Java programmering, Python programmering en HTML5 ontwikkeling.

Start Android apps voor de grootste gebruikersbasis van de mobiele industrie

Publiceren van 100% Bug Free Android-apps in Play Store is nog steeds een verre droom voor velen

Android apparaten hebben het grootste aantal gebruikers in de wereld. Mobiele apparaten hebben de manier van leven van mensen veranderd. Om toegang te krijgen tot het grote aantal gebruikers van Android apparaten, spelen apps een cruciale rol. Het maakt het minst uit of u een klein bedrijf of een groot bedrijf bezit, Android apps kunnen de manier waarop u zaken doet, veranderen.

Onze ontwikkelaars van Android apps zijn goed ervaren en leveren Android apps over de hele wereld. We hebben een groot aantal wereldwijd tevreden klanten die Android apps hebben ontwikkeld voor ons. Van statische Android apps tot mobiele mobiele Android apps, onze Android ontwikkelaars kwamen allemaal tegemoet.

Omdat we al jaren een Android ontwikkelingsbedrijf zijn, hebben we zowel nativeĀ  als hybride Android apps verzorgd. Wij geloven meer in de strategie dan in de ontwikkeling. Naast de ontwikkeling bieden we ook app marketing diensten om uw Android app succesvol te maken.

Aangepaste Android apps volgens uw zakelijke vereisten

mobile-app-design-icon

Android App Ontwerp

We ontwerpen aangepaste Android apps volgens uw vereisten en gebruikerservaring. We analyseren het publiek en hun gedrag ten opzichte van een app en vervolledigen vervolgens het app ontwerp.

mobile-app-programming-icon

Android App programmering om kosten te verlagen

Onze Android programmeurs analyseren of hard coderen vereist is of dat een ontwikkeltool voor apps beter geschikt is voor de ontwikkeling.

mobile-android-App-play-store-icon

Gratis Android app voor verzending naar de Play Store

Om de ontwikkelingsproblemen te verminderen, ondergaan onze ontwikkelde Android apps een krachtige kwaliteitstest. Na geautomatiseerde QA en een handmatige test, verzenden we naar Play Store voor een publicatie.

Waarom wij voor uw Android app nodig hebben

  • 100% bug vrije Android apps.
  • Kosteneffectieve app ontwikkeling met behulp van de nieuwste tools en technieken.
  • Jarenlange ervaring in de industrie.
  • Effectieve strategie voor uw zakelijke app.
  • Dag en nacht ondersteuning en onderhoud
  • Integratie van uw zakelijke app met big data
  • Gegevensbeheer voor Android apps
  • Effectieve Android app marketing

Klaar om met ons te werken?

100% Secure. Zero Spam